WEBSHOP    GRATIS FRAGT +45 40 18 00 14 info@elisabethgierus.com

Få en skøn ansigtsbehandling

Ved køb af 5 behandlinger gives den 6 GRATIS – Gælder alle ansigtsbehandlinger
Ved køb af 5 behandlinger gives den 6 GRATIS – Gælder alle ansigtsbehandlinger

ANSIGTSBEHANDLING MED ØKOLOGISKE PRODUKTER

Afslapning, selvforkælelse og en smukkere glød. En ansigtsbehandling hos kosmetolog Elisabeth Gierus i København er ren nydelse og en god investering i dig selv, din hud og dit velvære. Når du modtager en ansigtsbehandling hos os, er du i de bedste hænder. Under behandlingen vil du mærke, at din hud arbejder for dig, mens du slapper af, og efterfølgende vil du opleve, at din hud har et flottere og friskere udseende.

Til alle behandlinger benytter vi udelukkende økologiske hudplejeprodukter, som indeholder masser af planteekstrakter, vitaminer og antioxidanter, der er med til at optimere din huds udseende og sundhed. Din hud får med garanti det bedste af det bedste inden for økologiske produkter, som er produceret og udviklet i Danmark.

ALLE ANSIGTSBEHANDLINGER

FRUGTSYREBEHANDLING AHA

AHA er betegnelsen for frugtsyre. Det er en dybdegående ansigtsbehandling der formindsker rynker, linier, acne, urenheder og pigmentpletter. Læs mere
ansigtsbehandling ansigtsmassage

ANTI-STRESS

Anti-Stress ansigtsbehandlingen består af en afstressende massage af skuldre, nakke, ansigt, ører og hovedbund.
Læs mere

DYBDERENSNING

Dybderens er en ansigtsbehandling, hvor der fjernes urenheder og tilstopninger af porerne.
Læs mere

FRUGTSYREKUR BEHANDLING

AHA er betegnelsen for frugtsyre. Det er en dybdegående kur á 4x ansigtsbehandlinger der afstøder det øverste hudlag over 4 uger. Den formindsker rynker, linier, acne, urenheder og pigmentpletter.
Læs mere

JAPANSK ANSIGTSMASSAGE & LIFTING

Japansk Ansigtsmassage og Lifting er en unik behandlingsform der på en gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Japansk Lifting virker forebyggende og kan forsinke ældning af ansigtets hud.
Læs mere

CREME DE LA CREME CHOKOLADE

Chokolade er antioxidant med terapeutisk virkning på hud og sjæl. En populær ansigtsbehandling som stimulerer alle dine sanser, mens velværet breder sig.
Læs mere

TEENAGE / ACNEBEHANDLING

Ansigt eller Ryg (13-19 år) 60 min. Afrensning, peeling, vapozone/damp efter behov, udvidet dybderens, rensende maske, creme.
Læs mere

ANTI AGING COLLAGEN

Neutraliserer frie radikaler, reparerer solskadet hud, udjævner hudfarven og reducerer pigmentforandringer, giver fugt, og styrker collagen- og elastinsyntesen hvilket gør huden mere fast og spændstig.
Læs mere

ANSIGTSBEHANDLING MÆND

Ansigtsbehandling med dybderensning og anti-stress massage. Behandling bestående af afrens, peeling, opvarmning, dybderens, ansigtsmassage af skuldre – nakke og ansigt.
Læs mere

ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsbehandlinger er for alle, mænd, kvinder og unge netop fordi de tilpasses den enkelte.
Læs mere 

CUSTOMIZED SIGNATURE FACIAL BY ELISABETH GIERUS

Skræddersyet ansigtsbehanding. Alt efter hvordan din hudtilstand er får du præcis den behandling der passer individuelt til dig i form af rensning, massage og produkter.

Læs mere 

AVOCADO REPAIR

Avocado Repair Ansigtsbehandling giver din tørre hud en sund, fed og nærende ansigtsbehandling og får den til at stråle.

Læs mere 

RELAXING FACIAL & HANDS TREATMENT

Med en skønhedsbehandling af ansigtet opnår du et sundt og yngre udseende.
Læs mere 

QUICK AND EFFECTIVE 3 STEP FACIAL TREATMENT

Trænger din hud til et SKINBOOST er denne behandling den rette til dig.
Læs mere 

AHA QUICK BOOST

Hurtig frugtsyrebehandling som består af afrensning, peeling, AHA frugtsyrer og maske.

Læs mere 

Hvad gør en ansigtsbehandling for din hud?

En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere. Huden bliver flottere og får et friskere udseende – og du bliver gladere. Alle ansigtsbehandlinger indeholder afrensning, peeling, toning, serum, massage med afstemte og aktive produkter, maske og en dagcreme. Ved en ansigtsbehandling får du altid en af- og dybderens, hvor hudorme, talgknopper, døde hudceller m.m. bliver fjernet, så huden får luft og optager virkestofferne i produkterne optimalt. Alle behandlinger og produkter er naturligvis afstemt efter din individuelle hudtype.

Gratis hudanalyse

Vi har alle forskellige hudtyper og derfor forskellige hudplejebehov. Derfor tilbydes alle kunder en professionel hudanalyse, hvor hudtypen og hudtilstanden bestemmes, så du efterfølgende kan modtage den rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter. Elisabeth Gierus’ ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter er til alle – mænd, kvinder og unge – og vi tilpasser enhver ansigtsbehandling, så den tager hensyn til individuelle behov.

Bestil din gratis hudanalyse . Book din tid online nu

Elisabeth Gierus Skincare kosmetolog og skønhedsklinik

Book din tid til ansigtsbehandling i vores nye skønne lokaler på Gl. Kongevej, Frederiksberg.

Adresse: Gl. Kongevej 171 A, 1850 Frederiksberg C

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få 25% rabat på alle produkter

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få 25% rabat på alle produkter

Tak, du er hermed tilmeldt.

Share This