BEHANDLING AF PERSONDATA

Elisabeth Gierus Skincare garanterer, at dine data er i sikre hænder

Vi arbejder konsekvent med nye tiltag for at sikre dine informationer på elisabethgierus.com og yde den bedste service.

Videregivelse af information til trejdepart

elisabethgierus.com videresender kun informationer til tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at kunne ekspedere og fremsende dit køb. Elisabethgierus bruger tjenesten Pakkelabels.dk til forsendelse og i den forbindelse overgiver vi dine addresselysninger til Pakkelabels.dk.

Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra vores database. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis.

Personoplysninger bliver lagret, indtil vi modtager besked om, at de bedes fjernet.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi måtte have om dig. Og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Vi respekterer din ret til privatliv og har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os herom.

Behandling af data

Elisabethgierus.com indsamler og lagrer oplysninger, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og email adresse, der bliver registreret.

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre nemmest muligt – men også for at du ved gentagne ordrer slipper for at indtaste dine adresseoplysninger hver gang.

Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven

På hjemmesiden kan vores statistik indsamle information om hvilket geografisk område, vores kunder er fra. Det gør vi for at gøre elisabethgierus.com så relevant for dig som kunde som overhovedet muligt.

Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller disse informationer til tredjepart.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på info@elisabethgierus.com.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, også fra 3. part som f.eks. Google Analytics, men ingen personlige data bliver gemt i den forbindelse. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om, hvordan du bruger siden, så vi kan forbedre den for dig og alle andre kunder. ElisabethGierus.com bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger hjemmesiden, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre.

Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Hvordan bruger elisabethgierus.com din email adresse?

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer, du har deltaget i.

Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Desuden kan du også afmelde ved at svare på en hvilken som helst email fra elisabethgierus.com, med AFMELD som emailens emne.

Din godkendelse ved at bruge elisabethgierus.com, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden.

Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Share This