WEBSHOP    GRATIS FRAGT +45 40 18 00 14 info@elisabethgierus.com

ELISABETH GIERUS SKINCARE

Om Elisabeth Gierus Skincare

 

Skræddersyet hudpleje

Elisabeth Gierus Skincare er en økologisk hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Danmark. Kvinden bag mærket er kosmetolog og makeup artist Elisabeth Gierus, som har specialiseret sig i, hvad det er for naturlige ingredienser, der kan hjælpe os med at bevare en sund og smuk hud.

 På baggrund af sine egne erfaringer med uren hud og senere hudkræft, har hun udviklet en skræddersyet hudplejeserie baseret på ren økologi. Alle produkter er nøje sammensat af udvalgte ingredienser i høj kvalitet, som er fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Synlige resultater på kort tid

Uren hud, pigmentforandringer, eksem og hudkræft. Vejen til en sund og naturlig hud handler om at passe på den. Selv om huden er irriteret eller skadet, er det faktisk muligt at genopbygge den igen ved at følge et hudplejeprogram og vejledning i at bruge produkterne korrekt.

 Når du bruger produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du hurtigt opleve en synlig forandring. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som er aflejret i huden. Efter 2-4 uger med Elisabeth Gierus Skincare vil din hud vende tilbage til sin naturlige tilstand med fornyet glød.

FAKTA

 Om Elisabeth Gierus Skincare

  • Elisabeth Gierus Skincare er en dansk økologisk serie af hudplejeprodukter, der er udelukkende
    baseret på naturens egne ingredienser.
  • Serien består af 38 produkter, som alle er personligt udviklet af Elisabeth Gierus.
  • I 2011 lancerede Elisabeth Gierus Customised Day Cream – Danmarks første skræddersyede dagcreme, der udvikles personligt til hver enkelt modtager ud fra et udførligt spørgeskema.
  • Elisabeth Gierus Skincare har være nomineret ved Danish Beauty Award i 2008, 2009, 2010 og 2012.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få 25% rabat på alle produkter

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få 25% rabat på alle produkter

Tak, du er hermed tilmeldt.

Share This