WEBSHOP    GRATIS FRAGT +45 40 18 00 14 info@elisabethgierus.com

ØKOLOGISK HUDPLEJE

Udviklet og produceret i Danmark af Elisabeth Gierus Skincare

ØKOLOGISK HUDPLEJE

Udviklet og produceret i Danmark af Elisabeth Gierus Skincare

ØKOLOGISK HUDPLEJE MED NATURENS INGREDIENSER

Elisabeth Gierus Skincare er økologisk hudpleje, som er udviklet og produceret i Danmark. Kvinden bag mærket er kosmetolog og makeup artist, Elisabeth Gierus, som har specialiseret sig i, hvad det er for naturlige ingredienser, der kan hjælpe os med at genopbygge eller bevare en sund og smuk hud.

ALLE HUDPLEJE PRODUKTER

Skræddersyet økologisk hudpleje

Elisabeth Gierus har på baggrund af sine egne erfaringer med uren hud og senere hudkræft udviklet en skræddersyet hudplejeserie baseret på ren økologi. Alle seriens produkter er nøje sammensat af udvalgte ingredienser af høj kvalitet, som er fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Efter mere end 15 års erfaring med at eksperimentere og skabe økologisk hudpleje har hun opnået strålende resultater med sin produktlinje.

Synlige resultater på kort tid

Uren hud, pigmentforandringer, eksem og hudkræft. Vejen til en sund og naturlig hud handler for Elisabeth Gierus om at passe godt på den. Selv om din hud er irriteret eller skadet, er det faktisk muligt at genopbygge den igen ved at følge et hudplejeprogram og vejledning i at anvende produkter til din hud korrekt.

Når du bruger produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du hurtigt opleve en synlig forandring. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som er aflejret i huden. Efter 2-4 uger med økologisk hudpleje fra Elisabeth Gierus Skincare, vil din hud vende tilbage til sin naturlige tilstand med fornyet glød.

Fremstillet i Danmark – naturlige ingredienser

Elisabeth Gierus Skincare er med garanti made in Denmark. Det betyder, at alle produkter og emballage bliver udviklet og produceret i Danmark. Nogle af ingredienserne i vores cremer er så eksotiske, at de er hentet ude i verden, men ellers belaster vi miljøet så lidt som muligt ved at holde produktionen i Danmark.

Som noget helt særligt er nogle af de skræddersyede cremer håndgjorte efter gamle metoder, som naturligvis foregår efter sterile og sikre forhold. Da Elisabeth Gierus Skincare hudpleje ikke indeholder kunstige konserveringsstoffer, skal produkterne helst bruges inden for tre måneder. Til gengæld er du garanteret, at din hud får den bedste og reneste økologiske hudpleje fra naturens skatkammer.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Få 25% rabat på alle produkter

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få 25% rabat på alle produkter

Tak, du er hermed tilmeldt.

Share This